Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Січень » 31 » Річниця!
17:15
Річниця!
Сьогодні гуртку "Шалені бджілки" виповнилось 1 рік!



Рік тому був створений наш невеличкий гурточок. За цей час до

нашого гуртка прийшло багато дівчат, з якими ми багато 

чому навчилися і  розвинули нашу станицю!

А тепер трохи згадаємо наш рік:

   У січні-місяці 2013 року відбулося святкування на честь пам'яті героїв бою під Крутами. Спочатку ми згадали історичні відомості, розказали новоприбулим дітям про цю подію, хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих під час бою, а потім пішли підкорювати снігові "гори", навчившись та навчивши інших їздити на лижах. 

      У лютому ми відсвяткували дві події: день народження Бі-Пі та день Захисників Вітчизни. День народження Бейдена Пауела ми відсвяткували квест-ігрою по місту на тему "Аліса в країні чудес" , завершили солодким столом. А на "чоловічий" день дівчата привітали керівників та хлопчиків, подарувавши подарунки, і також на честь майбутніх захисників накрили святковий стіл. 
Також у лютому ми взяли участь в Ізмаїльських змаганнях з туризму. Відвідали гарне місто, познайомились з новими друзями і, звісно, отримали багато досвіу. 
   Після усіх свят, ми розпочали підготовку до "Стежок героїв", бігавши кожного тижня до смт. Затока.

    У березні ми зробили велике свято для наших матусь і бабусь , зробивши до 8 березня подарунки своїми руками, а також зробивши календарі с їхніми фото. Провели святкові ігри та конкурси с подарунками, привітали віршами та піснями. 
І ми знову продовжили підготовку до "СГ". 

    Квітень-місяц був насиченим для нашої станиці. Адже була дуже активна підговка до змагань та свят. На початку квітня були проведені внутрішні змагання "Весняні старти", в яких кожен отримав гідну номінацію. Змагання всім сподобалися. 

 12 квітня ми відзначили 101-шу річницю Пласту із дня складання першої Пластової присяги. 
 13-14 квітня пластуни станиці Білгород провели заняття і 20-ти кілометровий марш-кидок, присвячені цій знаменній даті у нашій історії. На заняттях пластуни відпрацьовували техніку мандрівництва - переправи, скелелазіння, приготування їжі на вогнищі.
  Наприкінці квітня - на початку травня старші діти знаходилися в поході "Стежками героїв", а молодші на змаганнях в Одесі. Всі діти гарно провели час, отримали багатий досвід, відкрили для себе нові можливості та цілі. 
    Кінець травня нам запам'ятався  морським вишколом вітрильної майстерності для дорослих та вишколом веселих матросів для дітей. Ми незабутньо провели час, дізнавшись багато цікавого про морське пластування та познайомившись з друзями з усіх куточків України. 

     В червні-липні був організований табір "Чорне море" на тему "Олімпійські ігри". Від табору всі були в захваті. Щоденні конкурси, змаги, веселі ігри вдень та вночі, купання у теплому морі, життя без набридливих буднів - все це надихало дітей на гарний відпочинок. Діти знайшли купу нових друзів, оволоділи навичками, якими не оволодієш у місті.
   У липні команда дорослих дітей пішла в похід на Кавказ. Це був непервершений похід, який дуже нас вразив.  Гірські висоти приваблювали наші очі і ми насолоджувалися мандрівкою. Від такого захоплення нам навіть не кортіло повертатися у місто. Цей похід залишив неабиякі згадки. 
     У  серпні  два пластуни и одна пластунка поїхали у табір "КМТ", де багато чому навчилися, і потім поділился файними враженнями з друзями. КМТ  добре вплинув на життя дітей. Вони радили іншим пластунам також їздити у табори, і отримувати досвід та незабутнє спілкування.     
     У вересні знов відбувся ВВМ-2, через погану погоду, нам пощастило з теплим морем, але ми файно провели час, співаючи пісні та танцюючи запальні танці. 
Наприкінці вересня були проведені змагання з туризму серед шкіл міста, де ми були суддями на етапах. 

    У жовтні відбулася акція "Прибери побережжя" до дня "Чорного моря". Ситуація поближу міста нас збентежила: на Білій гірці, де кожного року проводяться змаги з туризму була ціла річка хімікатів. Ми відправили заяву до потрібної інстанції. Далі наш шлях йшов до смт. Затока, де, пройдучи вздовж берега, ми назбирали 17 мішків зі сміттям. День пройшов добре, ми внесли свою невелику допомогу природі. 
    Також  в кінці жовтня ми пішли в похід по Криму. Для деяких це був перший похід, який їм дуже сподобався. Ми знову зробили невеликий табір біля Парагельмену, де старші пройшли одиничку скельну.

    16 листопада ми відсвяткували 5-ту річницю станиці "Білгород", два гуртки позмагались між собою у грі "Брейн-ринг", і завершили святковим столом. Свято вдалося.
   23 листопада пластуни вшанували пам'ять загиблих під час Голомору у 1932-33 рр. В приміщенні відбулася традиційна історична згадка. Потім ми поїхали до пам'ятника, поставивши свічки та вшанувавши загиблих хвилиною мовчання. 

    В грудні-місяці  пластуни розпочали готувати "Вертеп". Були задіяні всі діти, які одразу підтримали ідею  і з радістю прийняли участь. Також 21 грудня 2013 року гурток "Шалені Бджілки" у складі 11 дівчаток, розділився на 2 гуртки - "Шалені бджілки" та "Кмітливі лисички". Ми були задоволені своєю роботою за рік, адже ми зуміли навчити нових дівчат самостійності та іншим навичкам діловодства. Дівчата показали себе гідними, чесними та кмітливими. Хоч ми і не хотіли розлучатися с веселою компанією, але це була радісна звістка для всіх і ще один крок для розвитку станиці.

     23 грудня ми отримали Вифлеємський Вогонь миру, і вже 30 розпочали його розповсюдження по місту. Вогник отримали працівники Міськвиконкому, міських  інстанцій, Міського Центру Дитячого Мистецтва, лікарні, дитячі будинки, магазини тощо. 31 грудня ми зустріли друзів с Західної України, і разом відсвяткували прихід Нового Року, потім передали ВВМ Бритівскій церкві на збереження і розповсюдження християнам. Завершили акцію ВВМ 6 січня 2014 року. 

    13-15 січня ми ходили Вертепом по місту, вітавши всіх з Новим Роком та Різдвом Христовим, звеселяючи населення нашою чудовою кізонькою та гарною Маланкою. Всі зібрані гроші ми відправили до Києва на допомогу постраждалим, а цукерки розподілили між усіма. 

     Ось минув рік, який пролетів так непомітно. Ми всі подорослішали і стали досвідченими. Сподіваємося, що наш гурток буде рости  і приносити добрі діла нашій станиці. СКОБ!
     
Переглядів: 596 | Додав: Anechka | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: